Naslovna » Tehnologija » Apple Watch – svaki dan na punjač

Apple Watch – svaki dan na punjač

Od prvog predstavljanja Apple Watcha jednu od većih misterija oko tog proizvoda predstavlja kapacitet ugrađene baterije. Iz kompanije se po tom pitanju nisu oglasili, a na samom predstavljanju ostavili su dojam kao da namjerno izbjegavaju govoriti o toj temi. Sve ovo potaknulo je brojne špekulacije, a većina se analitičara složila oko toga da će ovaj pametni sat, kao i većinu konkurentskih, biti potrebno priključiti na punjač barem jednom na dan.
 
U skladu s tim očekivanjima ide i najnovija izjava Tima Cooka, prvog čovjeka Applea, koji je za WSJ izjavio: “Mislimo da će ljudi koristiti Apple Watch toliko često da će ga morati puniti svaki dan”. Točan kapacitet baterije i dalje ostaje nepoznanica, ali potencijalni kupci prema ovome mogu znati što očekivati od Apple Watcha kad se isti sljedeće godine nađe u prodaji.

Izvor: Apple Watch – svaki dan na punjač

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>