Naslovna » Kompanije » Hotelska tvrtka Ilirija s blagim porastom dobiti

Hotelska tvrtka Ilirija s blagim porastom dobiti

Promatrano po djelatnostima prihodi od nautike porasli su za 7 posto, od hotelskih usluga za 3,4 posto, a od kampa za 6 posto u odnosu na devet mjeseci prošle godine.

Thinkstock

Hotelsko-turistička tvrtka Ilirija iz Biograda u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila je dobit od 33,1 milijun kuna, što je porast od 1,4 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je operativna dobit od 45,5 milijuna kuna veća za 3,5 posto, pokazuje izvješće te tvrtke na Zagrebačkoj burzi.

Ukupni prihodi Ilirije porasli su u prvih devet mjeseci ove godine za 4,3 posto, na 112,5 milijuna kuna, dok su ukupni rashodi rasli za 5,5 posto, na 79,4 milijuna kuna, pri čemu iz te tvrtke navode da su operativni i ostali troškovi bili u granicama planiranih za ovu godinu, a da su troškovi rada planirano rasli za 9 posto zbog poboljšanja materijalnog položaja radnika.

Promatrano po djelatnostima prihodi od nautike porasli su za 7 posto, od hotelskih usluga za 3,4 posto, a od kampa za 6 posto u odnosu na devet mjeseci prošle godine.

Napominju i da je u njihovim objektima u prvih devet mjeseci ostvareno 578 tisuća noćenja, od čega u kamping sektoru 234,3 tisuće ili 2 posto više nego lani, u hotelima 118 tisuća ili 4 posto više, u nautičkom segmentu u marini Kornati na ugovornom vezu imali ukupno 744 plovila, dok je u tranzitu u tu marinu uplovilo 3.353 plovila koji su ostvarili ukupno 11,3 tisuće noćenja plovila ili 9 posto više nego u lanjskih prvih devet mjeseci.

Izvor: Hotelska tvrtka Ilirija s blagim porastom dobiti

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>