Naslovna » Tehnologija » Kako unaprijediti poslovanje uz ERP

Kako unaprijediti poslovanje uz ERP

28. listopada 2014. u zagrebačkom Hotelu Antunović tvrtka Datalab Tehnologije održala je Pantheon konferenciju. PANCON-PANTHEON konferencija značajan je poduzetničko-edukativni događaj namijenjen postojećim i potencijalnim korisnicima Pantheona, sveobuhvatnog poslovnog softvera razvijenog od strane Datalaba, te svima koji konstantno nastoje poboljšati kvalitetu svog poslovanja.

Programski dio konferencije kreiran je u suradnji sa sudionicima tj. prilagođen je njihovim željama i potrebama. Konferencija je okupila stotinjak sudionika koji su imali priliku poslušati zanimljiva predavanja o unaprjeđenju poslovanja putem ERP sustava, a nakon toga sudjelovati na specifičnim radionicama koje su sami odabrali.

U uvodnom obraćanju sve sudionike pozdravio je Vedran Grbčić, direktor tvrtke Datalab Tehnologije. Dr. sc. Mladen Meter, konzultant za kontroling i financije, i Danica Stričević iz tvrtke Excel Computers održali su predavanja o tome na koji način ERP sustav uz bolji kontroling može pridonijeti boljim poslovnim rezultatima. Damir Keller, izvršni direktor Qualitas konzultantske kuće, govorio je o tome kako značajno poboljšati poslovne procese uz minimalna ulaganja. Sve se svodi na eliminaciju nepotrebnih koraka u procesu, dakle onih koji ne stvaraju dodanu vrijednost, a nisu ni nužni za poslovanje.

Uslijedilo je keynote predavanje Andreja Mertelja, izvršnog direktora Datalaba, te predavanje Marka Emera o servisu Moj e-račun. Mario Krešević, key account manager iz Datalab Tehnologija, govorio je o mogućnostima podrške u sustavu Pantheon, a posljednje predavanje održao je Dean Blečić iz tvrtke Ventex.

U drugom dijelu konferencije uslijedilo je 11 različitih zanimljivih radionica u kojima je problematika prezentirana iz gledišta poslovne prakse. Budući da su se mnoge radionice održavale paralelno, sudionici su mogli proizvoljno odabrati na kojoj žele sudjelovati.

Pantheon konferencija je, prema riječima organizatora, opravdala očekivanja čemu svjedoči iznimno velik interes sudionika. Tvrtka Datalab prisutna je preko 15 godina u 12 država Regije,  ali širi poslovanje i izvan nje. Datalab već djeluje u Švicarskoj, Albaniji i Bugarskoj , a uskoro slijede  Turska, Brazil, Češka i Austrija.

Izvor: Kako unaprijediti poslovanje uz ERP

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>