Naslovna » Kompanije » Kaurin: Dobit “Tržnice” 2 75 miliona KM

Kaurin: Dobit “Tržnice” 2 75 miliona KM

image
Miodrag Kaurin

Preduzeće "Tržnica" Banjaluka je u prošloj godini nastavilo trend dobrog poslovanja, te je ostvaren poslovni dobitak u iznosu od 2,75 miliona maraka.

Rekao je to u petak Miodrag Kaurin, generalni direktor “Tržnice” Banjaluka, prezentujući medijima aktuelno stanje u preduzeću i najavljujući obilježavanje krsne slave “Tržnice” i tradicionalne manifestacije “Dan za hvala”.

On je istakao da je “Tržnica” prepoznatljiv simbol Banjaluke, te da su ponosni što se u ovako teškim vremenima uspijevaju izboriti sa svim poteškoćama kako bi obezbijedili da u kontinuitetu vrše svoju djelatnost, a to su promet i tržnička usluga, te da posluju sa dobiti. Ono što je posebno važno istaći je da su svi radnici, zaključno s aprilom ove godine, primili redovnu platu, s punim doprinosima i porezima.

“Planirali smo mnogo toga u budućnosti, rješavamo neka pitanja koja su vezana za regulacione planove, problem parkiranja, komfornosti posjetilaca i ostalog”, rekao je Kaurin. Dodao je da će krsna slava biti obilježena 31. maja, na praznik Trojice, lomljenjem slavskog kolača i uz svečani ručak, a da će biti uručene i prigodne zahvalnice najboljim poslovnim partnerima, zaslužnim organizacijama, kolektivima i pojedincima.

Pored toga, najavio je i da će u utorak, 2. juna, biti održana tradicionalna promotivna vožnja fijakera ulicama Banjaluke, od Nove pijace, kroz centar grada, do parkinga kod tvrđave Kastel.

/Nezavisne

Izvor: Kaurin: Dobit “Tržnice” 2 75 miliona KM