Naslovna » Kompanije » Končar i ove godine na sajmu InnoTrans

Končar i ove godine na sajmu InnoTrans

U Berlinu se sutra otvara InnoTrans – najveći svjetski sajam transportne industrije i tehnologije na kojem će nastupiti i KONČAR.

Foto: Marko Prpić / Pixsell

U Berlinu se sutra otvara InnoTrans – najveći svjetski sajam transportne industrije i tehnologije na kojem će nastupiti i KONČAR. InnoTrans traje od 23. do 26. rujna, a održava se svake druge godine. KONČAR će se na sajmu predstaviti proizvodnim programom s područja transporta, a ove godine naglasak je na uređajima osiguranja željezničko-cestovnog prijelaza te pretvaraču za podstanicu. 

Kao vodeći međunarodni događaj tračničke industrije, InnoTrans omogućuje prezentiranje proizvoda širokim međunarodnim poslovnim krugovima. KONČAR već tradicionalno sudjeluje na InnoTransu: 2012. godine na sajmu je održano niz stručnih prezentacija s ciljem što boljeg upoznavanja svjetske javnosti s rezultatima razvoja i znanja te mogućnostima hrvatske industrije u području transporta, a na ranijim sajmovima premijeru su imali niskopodni elektromotorni vlak za regionalni i niskopodni električni tramvaj.

Izvor: Končar i ove godine na sajmu InnoTrans

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>