Naslovna » Tehnologija » LG G Watch R – Pametan ali klasičan

LG G Watch R – Pametan ali klasičan

LG je počeo s prodajom svojega novog pametnog sata LG G Watch R. Za razliku od 'obične' G serije koja je pravi geekovski uređaj potpuno zasnovan na Androidovu sučelju, novi sat napravljen je za one kojima je uz tehnologiju važan i stil.

Stoga je G Watch R na prvi pogled sasvim sličan klasičnim satovima, iako ga krase sve osobine naprednoga pametnog uređaja. Pokreće ga procesor Qualcomm Snapdragon na 1,2 GHz, ima 1,3-inčni ekran izrađen u P-OLED (plastic OLED) tehnologiji, 512 MB radne memorije i 4 GB za pohranu podataka.

Sat ima i nekoliko ugrađenih senzora za praćenje kretanja i aktivnosti, monitor za praćenje rada srca te kompas i barometar.

Prve recenzije uređaja vrlo su povoljne, neki ga čak proglašavaju dosad najboljim pametnim satom na Androidovoj platformi, a dojam je da je LG uspio bezbolno povezati izgled i dimenzije klasičnog sata s naprednim mogućnostima pametnih uređaja. Stajat će oko 239 funti.

Izvor: LG G Watch R – Pametan ali klasičan

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>