Naslovna » Sport » Meho Kodro za Klix.ba: Sarajevo je najbolja ekipa bit će mi teško igrati protiv Veleža

Meho Kodro za Klix.ba: Sarajevo je najbolja ekipa bit će mi teško igrati protiv Veleža

 

(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)

Izdvojio je nekoliko minuta i za Klix.ba.“Dolazim u nedjelju, doći ću na utakmicu u Široki Brijeg,” najavio je novi trener Sarajeva.“Priča o dolasku u Sarajevo odavno traje, možda već nekih godinu dana. Malo po malo, shvatio sam da je to sazrilo i da je vrijeme da dođem. Jučer smo ponovo razgovarali, ja sam vagao i odlučio doći”, kaže Kodro za Klix.ba.Tim kojim će u budućnosti šefovati poznaje površno. Gledao je nekoliko utakmica s početka sezone.“Gledao sam neke utakmice. Sarajevo je prema informacijama kojima raspolažem klub koji raspolaže najboljom ekipom u BiH. Gledao sam utakmice igrane u Evropi i vidio da ima potencijala. Uz Sarajevo, tu su Zrinjski, Široki Brijeg, a mogu se uključiti i Željezničar i Velež. Moram kazati da mi se i struktura ljudi koji vode klub dopada, dok su i navijači jedan od faktora zbog kojih sam se odlučio za dolazak,” dodaje Kodro. 

(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)

Upitali smo ga i kako će se osjećati kada na suprotnoj strani bude njegov Velež.“Bit će mi teško! Velež je Velež, klub koji u mom životu zauzima posebno mjesto,” kaže Meho.Kodrin sin Kenan nedavno je debitovao za prvi tim Osasune.“Drago mi je zbog Kenana da je konačno krenulo. Radan je, a posjeduje i talent. Na njemu je da se bori za svoju budućnost”, kazao je na kraju našeg razgovora novi trener FK Sarajevo.

Izvor: Meho Kodro za Klix.ba: Sarajevo je najbolja ekipa bit će mi teško igrati protiv Veleža

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>