Naslovna » Poslovne vijesti » Novak Đoković otvara hotel u Banja Luci

Novak Đoković otvara hotel u Banja Luci

image
Reklama postavljena na Banj brdu

Špekulacije da firma porodice najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića otvara hotel i restoran u Banja Luci uskoro bi se mogle obistiniti, prenosi novinska agencija Patria.

Reklama za restoran koji nosi ime tenisera već je postavljena, a spoljašnji i unutrašnji radovi na renoviranju hotela u banjalučkom izletištu Banj brdo su pri kraju.

Reklama sa imenom najboljeg tenisera svijeta je već postavljena, a Novakov restoran bi sudeći po reklami i završetku radova uskoro trebalo da bude otvoren u srcu popularnog banjalučkog izletišta. Restoran i sobe su luksuzno namještene i enterijer je spreman za prve goste.

Građani Banja Luke koji svakodnevno posjećuju Banj brdo tvrde da otvaranje hotela sa imenom poznatog tenisera podržavaju, ali  kako tvrde, to ne bi smjelo dovesti do puštanja automobila na pješačku stazu koja vodi do hotela.

Početkom marta se pojavila informacija da je kompanija “Family Sport”, vlasništvo porodice najboljeg srbijanskog tenisera Novaka Đokovića, zainteresovana za otvaranje prestižnog restorana “Novak”  u Banja Luci.

Objekat u kome treba da bude hotel “Novak” je vlasništvo Gordane Tešanović, direktorice banjalučkog Doma zdravlja i poslanika SNSD-a u NS RS.

Tešanovićeva je ranije poručila da  neće komentarisati kompletan slučaj. Otac teniskog asa i vlasnik kompanije “Family Sport” Srđan Đoković je početkom marta u pratnji supruga Gordane Tešanović bio u gotovo tajnoj posjeti novoizgrađenom motelu na Banj brdu.

Pretpostavlja se da je kupovina motela na Banj brdu samo uvod u višemilionske investicije i izgradnju sportskog kompleksa na poznatom banjalučkom igralištu nedaleko od hotela. Đokovići pod svojom franšizom već imaju restorane u Beogradu i na Kopaoniku, javlja BNTV.

Izvor: Novak Đoković otvara hotel u Banja Luci