Naslovna » Tehnologija » Stroža pravila odijevanja na Twitchu

Stroža pravila odijevanja na Twitchu

Streaming servis Twitch dobio je nove odredbe u uvjetima korištenja koje za cilj imaju smanjiti količinu seksualnog (uvjetno rečeno) sadržaja. Tvrtka kaže da će streameri koji će u budućnosti biti oskudno odjeveni riskirati suspenzije.
 
Popis odjevnih predmeta koje nije dozvoljeno nositi za vrijeme streamanja uključuje seksi donje rublje, kupaće kostime i slično, a odsad će biti i zabranjeno streamanje u takozvanom „rođendanskom kostimu“ koji ranije, čini se, nije bio zabranjen.
 
„Šmokljani su seksi i svi ste bajna i predivna stvorenja, no pokušajmo ovaj servis zadržati na igrama. Možda imate odličan six-pack no bolje je da ga s drugima podijelite na plaži za vrijeme 2 na 2 meča u odbojci dok iza vas svira Playing with the Boys“, stoji u službenim pravilima korištenja.
 
Ako pak ne možete bez da svoje tijelo oslobodite tereta koji čini odjeća, iz Twitcha preporučuju da kameru usmjerite prema svom licu kako ne biste ometali gledatelje koji su nevino na vaš kanal došli pogledati seansu Simsa.

Izvor: Stroža pravila odijevanja na Twitchu

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>