Naslovna » Tag Arhive: beogradu

Tag Arhive: beogradu

Pokrenut stečaj Agrokomerca u Beogradu BiH ostaje bez imovine

Bosni i Hercegovini prijeti gubitak milijunski vrijedne Agrokomercove imovine u Beogradu. Naime, Agencija za privatizaciju Republike Srbije i Privredni sud u Beogradu, pokrenuli su stečaj Agrokomerca Beograd, a u stečajnu masu ušla je imovina koja pripada Bosni i Hercegovini, izvještava FTV. Poslovanje poduzeća Agrokomerc Beograd odvija se u hali vrijednoj oko dva milijuna eura koju je nakon rata sagradio Agrokomerc ... Opširnije »

U regiji najskuplji stanovi u Beogradu

U glavnom gradu Srbije najviše je gradila država, pa su stanovi skupi, tvrde u agencijama za nekretnine. Cijena četvornog metra u Beogradu iznosi od 1,5 do 1,7 tisuća eura Beograd je i dalje vodeći grad po cijenama stambenog četvornog metra u uporedbi s glavnim gradovima zemalja u regiji, unatoč krizi koja je najviše snizila cijene u Srbiji, jer niti pad ... Opširnije »

Savez odobrio selekciji RS-a da u Beogradu igra protiv Crne Gore

Kako je objavljeno na zvaničnoj stranici Saveza, utakmica između dvije selekcije igrat će se narednog mjeseca u Beogradu u FIFA-inom terminu. Na današnjoj sjednici u Sarajevu, pored članova izvršnog organa i ostalih učesnika, prisustvovali članovi Odbora za posredovanje Faruk Hadžibegić i Sead Kajtaz, te selektor Safet Sušić koji je informisao o pripremnim i organizacionim aktivnostima za utakmice protiv Walesa i ... Opširnije »

Cijene nekretnina u Beogradu i dalje u slobodnom padu

Problem je što i dobar dio nekretnina na tržištu nema uredne dokumente, a u Srbiji je oko 1,3 milijuna nelegalnih objekata. Pad cijena ponovno je potaknuo potražnju/FOTOLIA Cijene nekretnina u Beogradu ove godine su u slobodnom padu. Tako Novosti pišu da su cijene stanova u godinu dana pale između sedam i osam posto. To bi, naime, trebala pokazati analiza, koju ... Opširnije »

Dea Herdželaš u polufinalu ITF turnira Beogradu

Osamnaestogodišnjoj Sarajki, 590. igračici na WTA listi, danas je u četvrtfinalu predala meč domaća teniserka Ema Polić (945. WTA) u drugom setu kod rezultata 4:6, 0:1. U meču za nastup u finalu, 10.000 dolara vrijednog turnira, Herdželaš će kao peta nositeljica u subotu igrati protiv još jedne domaće teniserke – Dejane Radanović (876. WTA). Izvor: Dea Herdželaš u polufinalu ITF ... Opširnije »

Overklokeri u Beogradu

Prošlog vikenda u beogradskom Delta City trgovačkom centru održano je natjecanje u overklokiranju i moddiranju pod pokroviteljstvom tvrtke Asus i različitih partnera (Intel, Cooler Master, Nvidia, Kingston). Burno natjecanje začinjeno desecima litara tekućeg dušika iznjedrilo je čak 10 svjetskih rekorda. Iza ovih izvrsnih rezultata stoje overklokeri iz tima HW GURUS koji su natjecanje stigli kako iz same Srbije, tako i ... Opširnije »