Naslovna » Tag Arhive: dropbox

Tag Arhive: dropbox

Microsoft i Dropbox objavili partnerstvo

Microsoft i Dropbox su se danas udružili kako bi uspješnije integrirali Dropbox u Office. Dropbox će se, sukladno dogovoru, integrirati u mobilne aplikacije Officea za iOS i Android. Na taj način će se dokumenti koji se nalaze na Dropboxu moći uređivati, dijeliti i pregledavati direktno iz Worda, Excela i PowerPointa. Ako koristite uređaj koji nema instaliran Office, od vas će ... Opširnije »

Glazbeni servis Spotify omogućit će obiteljske korisničke račune

Glazbeni servis Spotify je u ponedjeljak izjavio kako kreiraju mogućnost dijeljenja korisničkog računa s članovima obitelji. Bilo tko s premium računom može dodati još četiri člana obitelji, pri čemu će ti korisnički računi stajati dvostruko manje. Ova će usluga biti dostupna kroz nekoliko tjedana. Uvijek je bilo onih koji su dijelili korisničke račune tako da se ulogiraju na nekoliko uređaja ... Opširnije »

Hakirano gotovo sedam milijuna Dropbox lozinki?

Stotine navodnih korisničkih imena i lozinki za Dropbox objavljene su na Pastebinu, anonimnoj stranici za dijeljenje informacija. Hakeri tvrde da su ‘probili’ 6,937,081 lozinku, a jučer su objavili 400 uparenih korisničkih imena i lozinki. Zahtijevaju donacije u Bitcoinima, a ukoliko budu odbijeni, prijete da će objaviti još. Iz Dropboxa, pak, tvrde da je sve skupa lažna uzbuna: – Dropbox nije ... Opširnije »

Dropbox preuzeo MobileSpan

Popularni servis za pohranu podataka Dropbox preuzeo je startup tvrtku MobileSpan koja je specijalizirana za proizvode namijenjene poslovnom tržištu.   MobileSpan je nudio alat namijenjen uspostavi sigurnog komunikacijskog kanala između poslužitelja pojedine tvrtke i uređaja koje posjeduju njezini zaposlenici. Na taj način zaposlenici mogu koristiti svoje uređaje umjesto onih koje im je tvrtka propisala ili dala na korištenje.   Uspostava ... Opširnije »

Dropbox preuzeo Bubbles

Kompanija Bubbli, koja je zaslužna za istoimenu aplikaciju, objavila je kako su od sada službeno postali dio kompanije Dropbox. Njihova iOS aplikacija omogućuje snimanje interaktivnih, trodimenzionalnih, sferičnih fotografija koje oni nazivaju Bubbles. Vrlo jednostavna za upotrebu, ova aplikacija omogućuje korisniku snimanje vrlo atraktivnih fotografija koje je lako organizirati u albume i dijeliti s drugim korisnicima.   Ovo je još jedna ... Opširnije »