Naslovna » Tag Arhive: hpb

Tag Arhive: hpb

Država osnažuje Jadransku i HPB stiže Agram banka

U zoni srednjih i malih domaćih banaka trenutno se zaokružuju još dvije strateški važne operacije. U prva tri mjeseca smanjili operativni gubitak/Davor Puklavec/PIXSELL Vlada je na ovotjednoj sjednici potvrdila da je odlučna poduprijeti kapitalno jačanje Hrvatske poštanske banke. Donijela je odluku o osiguranju uvjeta za provedbu dokapitalizacije za 550 milijuna kuna. I dalje se, doduše, ne zna tko će sve ... Opširnije »

HPB: Povećane rezervacije rezultirale gubitkom od gotovo 410 milijuna kuna

Operativna dobit porasla za 33,4%, na 235,5 milijuna kuna. Zbog povećanih rezervacija na starom portfelju banka je u gubitku od 409,8 milijuna kuna. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL Hrvatska poštanska banka je u prvih devet mjeseci 2014. ostvarila operativnu dobit u iznosu od 235,5 milijuna što je 59 milijuna kuna ili 33,4% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine, priopćeno je ... Opširnije »

Sad je prilika za HPB kredite

Nakon drugog snižavanja kamata na kredite HPB-a u 2014. godini moguće je ostvariti značajne uštede u kućnom budžetu. Press foto Svi smo u potrazi za povoljnijim uvjetima financiranja, oprezni s novim zaduženjima i kreditima i pažljivi sa svakom kunom. Sad je prilika za kredite Hrvatske poštanske banke jer su od 1. srpnja 2014. godine snižene kamatne stope na sve kredite ... Opširnije »

HPB povisio kamate na dječju štednju

Na štednju u eurima kamate se kreću od 3,20 do 3,50 posto. Povećanje od 0,1 do 0,5 posto/ML/PIXSELL Hrvatska poštanska banka (HPB) od 1. srpnja primjenjuje nove, više kamatne stope na oročenu dječju štednju u kunama i eurima. HPB je kamatne stope povećala od 0,10 do 0,50 postotnih bodova. Tako kamatne stope na oročenu dječju štednju u kunama nakon povećanja ... Opširnije »