Naslovna » Tag Arhive: mirno

Tag Arhive: mirno

Na Zagrebačkoj se burzi očekuje mirno trgovanje stagnacija Crobexa

Crobex indeks je jučer porastao 0,30 posto, na 1.923 bodova, a Crobex10 za 0,44 posto, na 1.095 boda. Foto: Thinkstock Nakon četiri dana blagog pada, Crobex indeksi Zagrebačke burze jučer su blago ojačali, uz pad prometa, a slično trgovanje moglo bi se nastaviti i danas. Svih sedam analitičara brokerskih tvrtki koji su sudjelovali u Hininoj anketi danas očekuju stagnaciju Crobexa. ... Opširnije »

Na Zagrebačkoj se burzi očekuje mirno trgovanje kao i prethodnih dana

Crobex indeks jučer se blago spustio, za 0,05 posto, na 1.918,06 bodova, a Crobex10 za 0,04 posto, na 1.090 bodova. Foto: Tatjana Tadić / Pixsell Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje trgovanje slično kao i u prethodna četiri dana, tijekom kojih su Crobexi stagnirali s negativnim predznakom, jer zasad nema važnijih vijesti koje bi potaknule snažnije cjenovne oscilacije. Svih sedam ... Opširnije »

ZSE: Mirno trgovanje na kraju tjedna

Crobex indeks bio je oko podneva u minusu 0,14 posto, na 1.861 bodu, a Crobex10 za 0,19 posto, na 1.062 boda. Thinkstock Crobex indeksi bili su oko podneva u blagom minusu, nakon četiri dana neprestanog rasta, a na Zagrebačkoj je burzi na kraju tjedna splasnuo i obujam trgovanja. Crobex indeks bio je oko podneva u minusu 0,14 posto, na 1.861 ... Opširnije »

Očekuje se mirno trgovanje i stagnacija Crobexa

Od početka tjedna Crobex je tako u minusu 0,19 posto, dok je Crobex10 gotovo nepromijenjen. Foto: Thinkstock Kao i cijeloga tjedna, na Zagrebačkoj bi burzi danas trgovanje moglo biti mirno, bez većih cjenovnih oscilacija i uz nevelik promet, jer nema poticajnih vijesti. Od sedam analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u Hininoj anketi, njih 6 danas očekuje stagnaciju Crobexa, a ... Opširnije »

Zagrebačka burza: Očekuje se mirno trgovanje slično jučerašnjem

Crobex indeks ojačao je jučer 0,32 posto, na 1.852 boda, a Crobex10 za 0,37 posto, na 1.045 bodova. Foto: Filip Brala / Pixsell U nedostatku poticajnih vijesti, na Zagrebačkoj se burzi i danas očekuje mirno trgovanje, slično jučerašnjem, a ostaje za vidjeti hoće li Crobexi stagnirati s pozitivnim ili negativnim predznakom. Svih sedam analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u ... Opširnije »

Zagrebačka burza: Očekuje se mirno trgovanje u fokusu turistički sektor

Crobex indeks ojačao je jučer 0,53 posto, na 1.861 bod, a Crobex10 za 0,19 posto, na 1.053 boda. Foto: Thinkstock Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje mirno trgovanje i stagnacija Crobex indeksa, a u fokusu investitora mogle bi biti dionice turističkog sektora. Od šest analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u Hininoj anketi, njih 5 danas očekuje stagnaciju Crobexa, a ... Opširnije »

Zagrebačka burza: Mirno trgovanje unatoč objavi financijskih izvješća

Svih šest analitičara brokerskih tvrtki danas očekuje stagnaciju Crobexa. Foto: Filip Brala / Pixsell Uz financijska izvješća domaćih kompanija, na Zagrebačkoj bi burzi danas pozornost investitora mogao privući i najnoviji podatak o industrijskoj proizvodnji, no ne očekuju se znatnije promjene Crobexa, dok bi obujam trgovanja mogao ostati nizak. Svih šest analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u Hininoj anketi, danas ... Opširnije »

Na Zagrebačkoj burzi očekuje se mirno trgovanje uz skromnu likvidnost

Foto: Tatjana Tadić Uz skromnu, ljetnu likvidnost, danas se na Zagrebačkoj burzi očekuje mirno trgovanje, a investitori će pratiti poslovne rezultate domaćih kompanija za drugo tromjesečje i zbivanja na inozemnim burzama. Svih šest analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u Hininoj anketi, danas očekuje stagnaciju Crobexa. Crobex je jučer porastao 0,79 posto, na 1.822 boda, a Crobex10 0,97 posto, n ... Opširnije »

ZSE: Očekuje se mirno trgovanje stagnacija Crobexa

Na Zagrebačkoj se burzi očekuje mirno trgovanje na kraju tjedna, a u fokusu ulagača mogla bi biti dionica HT-a, nakon vijesti da država kani prodati njezin udjel u toj kompaniji. Thinkstock Na Zagrebačkoj se burzi očekuje mirno trgovanje na kraju tjedna, a u fokusu ulagača mogla bi biti dionica HT-a, nakon vijesti da država kani prodati njezin udjel u toj ... Opširnije »

ZSE: Očekuje se mirno trgovanje stagnacija Crobexa

Crobex indeks pao je u utorak 0,41 posto, na 1.796 bodova, dok je Crobex10 skliznuo 0,59 posto, na 1.022 boda. Thinkstock Na Zagrebačkoj se burzi danas očekuje mirno trgovanje, uz skroman promet i stagnaciju Crobex indeksa, jer nema značajnijih domaćih poslovnih vijesti, pa će investitori više pratiti zbivanja na stranim tržištima. Svih pet analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u ... Opširnije »