Naslovna » Tag Arhive: partnere

Tag Arhive: partnere

Zakon o radu u RS-u ponovo posvađao socijalne partnere

Ranka Mišić Poslodavci i predstavnici Saveza sindikata Republike Srpske (RS) nastavili su sporenja o novom zakonu o radu. Zbog nemogućnosti dogovora o dnevnom redu na kojem je bilo i to pitanje nije ni održana današnja sjednica Ekonomsko-socijalnog savjeta RS-a. Sindikat ne odustaje od stava da, kako je rekla predsjednica Ranka Mišić, da ne treba usvajati novi zakon o radu u ... Opširnije »

Odlazak Thernezsa problem za partnere

Nove napetosti u slučaju Ine izaziva promjena na čelu Sektora djelatnosti Rafinerije i marketinga. Artur Thernezs (Foto: Marko Prpić/PIXSELL) Nove napetosti u slučaju Ine izaziva promjena na čelu Sektora djelatnosti Rafinerije i marketinga. Dosadašnji izvršni direktor za taj izuzetno važan sektor Artur Thernezs, kako je priopćeno iz Ine, završava mandat s koncem kolovoza, a do imenovanja novog izvršnog direktora za ... Opširnije »

Ina traži nove partnere u maloprodajnom poslovanju

Nakon uspjeha pilot faze, Ina traži nove partnere za upravljanje benzinskim postajama. Davor Puklavec/PIXSELL Temeljem uspjeha pilot faze, Ina nastavlja s projektom i traži nove partnere za upravljanje Ininim benzinskim postajama, stoji u današnjem priopćenju iz kompanije. Komentirajući nastavak projekta, Darko Markotić, Inin izvršni direktor za Trgovinu na malo, rekao je: „Kada smo prošle godine odlučili pokrenuti pilot fazu projekta, ... Opširnije »