Naslovna » Tag Arhive: partnerstvo

Tag Arhive: partnerstvo

Microsoft i Dropbox objavili partnerstvo

Microsoft i Dropbox su se danas udružili kako bi uspješnije integrirali Dropbox u Office. Dropbox će se, sukladno dogovoru, integrirati u mobilne aplikacije Officea za iOS i Android. Na taj način će se dokumenti koji se nalaze na Dropboxu moći uređivati, dijeliti i pregledavati direktno iz Worda, Excela i PowerPointa. Ako koristite uređaj koji nema instaliran Office, od vas će ... Opširnije »

Partnerstvo Dropboxa i Deutsche Telekoma

Jedan od najpopularnijih komercijalnih servisa za pohranu podataka u oblaku, Dropbox, objavio je da su postigli sporazum s Deutsche Telekomom koji se tiče njihovog poslovanja u cijeloj Europi. Prema ovom partnerskom ugovoru, svi novi mobilni telefoni koje DT pusti u prodaju imat će predinstaliranu Dropbox aplikaciju.   Ovaj se dogovor odnosi kako na DT, tako i na sve njegove podružnice ... Opširnije »

Dejan Ljuština primljen u partnerstvo PwC-a kao voditelj konzaltinga za Hrvatsku i Sloveniju

S 1. srpnjem 2014., Dejan Ljuština je primljen u partnerstvo PwC-a. Kao partner, Dejan Ljuština će voditi konzalting u PwC-u u Hrvatskoj i Sloveniji. Dejan Ljuština (Zarko Basic/PIXSELL) S 1. srpnjem 2014., Dejan Ljuština je primljen u partnerstvo PwC-a. Kao partner, Dejan Ljuština će voditi konzalting u PwC-u u Hrvatskoj i Sloveniji, priopćeno je iz PwC-a. On će također voditi tim stručnjaka ... Opširnije »