Naslovna » Tag Arhive: pravila

Tag Arhive: pravila

Stroža pravila odijevanja na Twitchu

Streaming servis Twitch dobio je nove odredbe u uvjetima korištenja koje za cilj imaju smanjiti količinu seksualnog (uvjetno rečeno) sadržaja. Tvrtka kaže da će streameri koji će u budućnosti biti oskudno odjeveni riskirati suspenzije.   Popis odjevnih predmeta koje nije dozvoljeno nositi za vrijeme streamanja uključuje seksi donje rublje, kupaće kostime i slično, a odsad će biti i zabranjeno streamanje ... Opširnije »

Tko ne želi poštovati pravila burze neka ode

Hanfa će posebno rigorozna biti prema mirovinskim fondovima od kojih ima visoka očekivanja. Petar Pierre Matek, čelnik Hanfe/Žarko Bašić/PIXSELL Mirovinske fondove i kompanije izlistane na Zagrebačkoj burzi uskoro očekuje stroži nadzor regulatora. Kako je u petak na konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije najavio predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) Petar-Pierre Matek, jačanje nadzora je potrebno ... Opširnije »

Odluka FIFA-e: U 2015. nova pravila za menadžere igrača i trenera

Do sada bi neko da bi obavljao funkciju menadžera igrača ili trenera bio obavezan da ima licencu svjetske krovne kuće nogometa koja se dobivala nakon položene kaucije. Ipak, od 1. januara 2015. godine više se neće zahtijevati licenca za obavljanje ovog posla. U novoj godini svi koji se budu željeli baviti ovim poslom imaju pravo na to, ali pod uslovom ... Opširnije »

Apple pooštrava pravila za aplikacije

Kako bi držao svoju bazu aplikacija što kvalitetnijom i ugodnijom za korištenje, Apple je uveo nova pravila i politike po kojima se developeri moraju ravnati žele li imati svoje uratke u App Storeu. Od sada Apple više neće dozvoljavati objavu aplikacija koje nagrađuju svoje korisnike za dijeljenje određenih sadržaja na društvenim mrežama ili za gledanje određenih video sadržaja. Osim toga, ... Opširnije »