Naslovna » Tag Arhive: uspostavlja

Tag Arhive: uspostavlja

Ekopak uspostavlja sistem odvojenog prikupljanja ambalažnog otpada u Nacionalnom parku Una

U Bihaću je danas potpisan ugovor o saradnji između Ekopaka i Javnog preduzeća Nacionalni park "Una” s ciljem uspostave sistema odvojenog prikupljanja ambalažnog otpada u ovom nacionalnom parku. Potpisivanjem ugovora, Ekopak se obavezuje da će za Nacionalni park osigurati adekvatne posude za selektivno odlaganje ambalažnog otpada. Posude će biti postavljene pored staza za šetanje, a za odvoz prikupljenog otpada bit ... Opširnije »

RS: Uspostavlja se grad preduzetništva

Cvijanović – Singham Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović i direktor specijalnog projekta preduzetničkih gradova Babson fakulteta iz Bostona Šanker Singham potpisali su danas u Banjaluci pismo namjere o saradnji na uspostavljanju grada preduzetništva u Srpskoj. Cvijanovićeva je istakla da će u narednom periodu biti utvrđena lokacija za uspostavljanje grada preduzetništva i da bi zakoni, kojima se tretira ova oblast, trebalo ... Opširnije »

Unioninvest obilježava 65. godišnjicu realizacijom velikog ekološkog projekta

Vrijednost radova je oko 20 miliona eura a izvode se u saradnji s njemačkom firmom Passavent – Roediger, rečeno je Agenciji Fena iz te kompanije. Kako navode iz Unioninvesta glavni grad Bosne i Hercegovine i rijeka Miljacka su odavno prepoznati kao veliki zagađivači Dunava te zbog toga realizacija ovog projekta pobuđuje i pažnju međunarodne javnosti. Na putu pridruživanja Evropskoj uniji ... Opširnije »