Naslovna » Tag Arhive: zašto

Tag Arhive: zašto

Zašto euro odjednom naglo jača?

Postoji realna mogućnost da će se do kraja godine američki dolar po vrijednosti izjednačiti s eurom. Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL Posljednjih nekoliko dana euro naglo jača u odnosu na gotovo sve ostale najvažnije svjetske valute. U posljednja tri dana u odnosu na švicarski franak ojačao je više od 2%, u odnosu na britansku funtu približno 3%, a u odnosu na američki ... Opširnije »

Zašto je važno posjedovati certifikat bonitetne izvrsnosti?

Iskanuti se na tržištu te biti prepoznat i odabran kao najbolji partner želja je svih sudionika tržišne utakmice, no stjecanje povjerenja klijenata dugotrajni je i skup proces Fotografija: Thinkstock Iskanuti se na tržištu te biti prepoznat i odabran  kao najbolji partner želja je svih sudionika tržišne utakmice, no stjecanje povjerenja klijenata dugotrajni je i skup proces. Certifikat bonitetne izvrsnosti koji ... Opširnije »

Finci: ‘Zašto o krizi u Gazi šuti Predsjedništvo BiH?’

"Vidio sam Dodikovo pismo podrške Izraelu, ali nisam vidio ni čuo da se Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, koje vodi vanjsku politiku, na bilo koji način izjasnilo o posljednjim događanjima", kaže u izjavi za bh. novinsku agenciju Patria Jakob Finci, predsjednik Jevrejske zajednice u BiH. "Šta je njegov motiv da to učini to morate njega pitati, ali Dodikovo pismo podrške niti ... Opširnije »

Evo zašto prodaja Mercatora Agrokoru brine Slovence

Protiv prodaje slovenskog "trgovačkog bisera" izjašnjavaju se otvoreno i političari, među njima i ministar vanjskih poslova Karl Erjavec. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL Multiplikativni učinci prodaje Mercatora hrvatskom koncernu Agrokor, ali i strahovi koji se u vezi s tom operacijom pojavljuju u slovenskoj javnosti, vidljivi su iz podatka da je svako peto slovensko poduzeće Mercatorov dobavljač, te da se prodajom kroz Mercatorovu ... Opširnije »