Naslovna » Tag Arhive: zse:

Tag Arhive: zse:

ZSE: Likvidnost porasla Crobexi stagniraju

Trgovanje na Zagrebačkoj burzi u srijedu obilježava nešto veći promet nego proteklih dana. Foto: Thinkstock Trgovanje na Zagrebačkoj burzi u srijedu obilježava nešto veći promet nego proteklih dana, ponajviše zahvaljujući dionici HT-a i Podravke, dok Crobexi i dalje nemaju snage za znatnije pomake. Crobex indeks bio je oko podneva u blagom plusu od 0,08 posto, na 1.837 bodova, dok je ... Opširnije »

ZSE: Likvidnost porasla Crobexi u različitom smjeru

Redovni promet premašio je 9,8 milijuna kuna, što je otprilike 4,8 milijuna kuna više nego u trgovanju u utorak. Thinkstock Uz viši promet nego proteklih dana, ponajviše zahvaljujući dionicama HT-a i Podravke, u srijedu se na Zagrebačkoj burzi glavni dionički indeksi nisu znatnije promijenili, Crobex je bio u plusu za neznatnih 0,09 posto, na 1.837,43 boda, a Crobex10 u minusu ... Opširnije »

ZSE: Investitori čekaju petak

Na Zagrebačkoj se burzi na početku tjedna očekuje oprezno trgovanje, dok će investitori i dalje analizirati objavljene poslovne rezultate kompanija u proteklome tjednu. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL Na Zagrebačkoj se burzi na početku tjedna očekuje oprezno trgovanje, dok će investitori i dalje analizirati objavljene poslovne rezultate kompanija u proteklome tjednu. Svih sedam analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u Hininoj anketi, ... Opširnije »

Azijski ulagači oprezni dolar ojačao nakon poruka Feda

Na azijskim se burzama jutros trguje oprezno, kao i jučer na Wall Streetu. Foto: Thinkstock Na azijskim se burzama jutros trguje oprezno, kao i jučer na Wall Streetu, dok je dolar ojačao, nakon što je Fed ukinuo programe kupnje obveznica i poručio da američko gospodarstvo stabilno raste. Na Tokijskoj je burzi Nikkei indeks u 7,30 sati bio u plusu oko ... Opširnije »

ZSE: Crobexi stagniraju u fokusu poslovni rezultati kompanija

U fokusu investitora na Zagrebačkoj burzi danas su poslovni rezultati kompanija, ponajviše HT-a i Ine, čiji pad prihoda nije iznenadio ulagače, ali ne djeluje niti poticajno, pa Crobexi bilježe tek blage oscilacije. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL U fokusu investitora na Zagrebačkoj burzi danas su poslovni rezultati kompanija, ponajviše HT-a i Ine, čiji pad prihoda nije iznenadio ulagače, ali ne djeluje niti ... Opširnije »

ZSE: Rast Crobexa uz snažniju trgovinu u fokusu rezultati kompanija

Redovni promet od gotovo 12,8 milijuna kuna bio je za 6 milijuna kuna viši nego jučer. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL Glavni dionički indeksi na Zagrebačkoj burzi danas su završili s plusom, Crobex za 0,58 posto, na 1.835,29 bodova, a Crobex10 za 0,39 posto, na 1.049,09 bodova, promet je nešto veći nego proteklih dana, a investitori i nadalje pozorno prate objave poslovnih ... Opširnije »

ZSE: Promet nastavlja padati Crobexi u minusu

Današnji dan na Zagrebačkoj burzi karakterizira vrlo nizak obujam trgovanja, dok su glavni dionički indeksi završili u minusu, Crobex za 0,04 posto, na 1.824,79 bodova, a Crobex10 za 0,26 posto, na 1.044,98 bodova. Thinkstock Današnji dan na Zagrebačkoj burzi karakterizira vrlo nizak obujam trgovanja, dok su glavni dionički indeksi završili u minusu, Crobex za 0,04 posto, na 1.824,79 bodova, a ... Opširnije »

TOZ Penkala dat će na ZSE detalje glasovanja svojih dioničara

Sve točke dnevnog reda Glavne skupštine dioničara TOZ Penkale za poslovanje u 2013. godini usvojene su, izvijestila je kompanija preko Zagrebačke burze, no tek će na ZSE dati detalje oko glasovanja sa svoje skupštine. . Photo: Anto Magzan/PIXSELL Sve točke dnevnog reda Glavne skupštine dioničara TOZ Penkale za poslovanje u 2013. godini usvojene su, izvijestila je kompanija preko Zagrebačke burze, ... Opširnije »

ZSE: Crobexi pali u fokusu dionica Adrisa

Na Zagrebačkoj su burzi oko podneva Crobex indeksi bili u minusu dok investitori s oprezom iščekuju objavu poslovnih rezultata domaćih kompanija za treće tromjesečje, a jedina s milijunskim prometom bila je dionica Adrisa. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL Na Zagrebačkoj su burzi oko podneva Crobex indeksi bili u minusu dok investitori s oprezom iščekuju objavu poslovnih rezultata domaćih kompanija za treće tromjesečje, ... Opširnije »

ZSE: Mirnije trgovanje i pad dioničkih indeksa

Redovni promet iznosio je 9,6 milijuna kuna, što je otprilike sedam milijuna kuna manje nego u petak. Thinkstock Na Zagrebačkoj su burzi glavni dionički indeksi pali u mirnoj trgovini, dok investitori s oprezom iščekuju objavu poslovnih rezultata domaćih kompanija za treće tromjesečje, a najveće zanimanje danas je privukla povlaštena dionica Adrisa. Crobex je u minusu nešto većem od jedan posto, ... Opširnije »

ZSE: Očekuje se oprezno trgovanje Crobexi na putu tjednih dobitaka

Od sedam analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u Hininoj anketi, njih 6 danas očekuje stagnaciju, a 1 rast Crobexa. Thinkstock Na Zagrebačkoj se burzi i danas očekuje oprezno trgovanje, jer nema domaćih vijesti koje bi potaknule tržište, a Crobexi bi ovoga tjedna mogli završiti u plusu, nakon dva tjedna pada. Od sedam analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u ... Opširnije »

ZSE: Crobexi u minusu drugi dan zaredom promet mršav

Redovni promet dionicama iznosio je do podneva oko 3 milijuna kuna, što je otprilike 10 milijuna manje nego jučer u ovo doba. Thinkstock Na Zagrebačkoj su burzi Crobex indeksi danas blago pali, drugi dan zaredom, pa bi i na tjednoj razini mogli zabilježiti gubitke, jer su ulagači oprezni uoči početka sezone objava kvartalnih poslovnih rezultata domaćih kompanija. Crobex indeks bio ... Opširnije »

ZSE: Crobexi u suprotnim smjerovima uz tjedni rast iznad 0 4 posto

Na tjednoj razini pak oba bilježe rast, Crobex za 0,47 posto, a Crobex10 za 0,42 posto. Thinkstock Na Zagrebačkoj burzi glavni su dionički indeksi danas ostvarili različite izvedbe, Crobex je neznatno porastao, za 0,09 posto, na 1.845,99 bodova, a specijalizirani Crobex10 smanjen za 0,37 posto, na 1.053,87 bodova. Na tjednoj razini pak oba bilježe rast, Crobex za 0,47 posto, a ... Opširnije »

ZSE: U fokusu poslovni rezultati kompanija

Od sedam analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u Hininoj anketi, njih 6 danas očekuje stagnaciju, a 1 rast Crobexa. Thinkstock Na raspoloženje investitora na Zagrebačkoj burzi ovoga tjedna ponajviše će utjecati poslovni rezultati domaćih kompanija, čija će se objava tijekom tjedna intenzivirati, a u međuvremenu se očekuje oprezno trgovanje, vjerojatno uz stagnaciju Crobexa. Od sedam analitičara brokerskih tvrtki, koji ... Opširnije »

ZSE: Uz skroman promet Crobexi nastavili rasti

Na Zagrebačkoj se burzi danas trguje mirno, promet je mršav. Foto: Thinkstock Na Zagrebačkoj se burzi danas trguje mirno, promet je mršav, a Crobexi stagniraju, jer nema značajnijih vijesti iz domaćeg poslovnog sektora koje bi mogle potaknuti tržište. Crobex indeks bio je oko 12,00 sati u plusu 0,20 posto, na 1.838, dok je Crobex10 ojačao 0,15 posto, na 1.052 boda. ... Opširnije »

ZSE: Uz skroman promet Crobexi blago porasli

Crobex indeks bio je oko 12,30 sati u plusu 0,15 posto, na 1.839, dok je Crobex10 ojačao 0,10 posto, na 1.050 bodova. Thinkostock Uz skromnu likvidnost, na Zagrebačkoj su burzi Crobex indeksi danas blago porasli, nastavljajući uspon od petka, no nema vijesti iz domaćeg poslovnog sektora koje bi značajnije potaknule trgovanje. Crobex indeks bio je oko 12,30 sati u plusu ... Opširnije »

ZSE: Crobexi u suprotnom smjeru uz skromnu likvidnost

Redovni promet dionicama iznosio je 6,8 milijuna kuna i bio nešto niži nego u petak. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL Uz skromnu likvidnost, na Zagrebačkoj je burzi dionički indeks Crobex danas oslabio 0,12 posto, na 1.835,12 bodova, dok je Crobex10 porastao za 0,15 posto, na 1.050,98 bodova. Redovni promet dionicama iznosio je 6,8 milijuna kuna i bio nešto niži nego u petak. ... Opširnije »

ZSE: Crobex ispod 1.900 bodova

Crobex je pao za 0,70 posto, na 1.895,93 boda, dok je Crobex10 oslabio 0,78 posto, na 1.084,85 bodova. Thinkstock Dionički indeks Zagrebačke burze Crobex pao je danas ispod psihološki važne granice od 1.900 bodova, po prvi put od 18. rujna. Crobex je pao za 0,70 posto, na 1.895,93 boda, dok je Crobex10 oslabio 0,78 posto, na 1.084,85 bodova. Redovni promet ... Opširnije »

ZSE: Crobex kliznuo četvrti dan zaredom

Crobex indeks bio je oko podneva u minusu za 0,12 posto, na 1.893 boda, a Crobex10 za 0,06 posto, na 1.084 boda. Thinkstock Na Zagrebačkoj je burzi Crobex indeks i danas u minusu, četvrti dan zaredom, pa je na putu prvog tjednog gubitka nakon četiri tjedna neprestanog rasta, dok je u fokusu investitora dionica Valamar Rivijere, kojom je ostvarena većina ... Opširnije »

ZSE: Crobexi bez jasnoga smjera nema poslovnih vijesti

Crobex indeks bio je oko podneva u minusu 0,06 posto, na 1.926 bodova, dok je Crobex10 bio u plusu 0,08 posto, na 1.100 bodova. Thinkstock Na Zagrebačkoj burzi danas Crobexi stagniraju bez jasnoga smjera, jer nema važnijih poslovnih vijesti, pri čemu je u fokusu investitora dionica HT-a, kojom je ostvarena gotovo polovina prometa. Crobex indeks bio je oko podneva u ... Opširnije »